Sunday, February 20, 2022

Γιουβεντουσ Τορινο : Μάστορα, πιάσε έναν σέντερ, έναν σουτέρ, μια χωριάτικη και : Η γιουβέντους δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα της ούτε την τορίνο, με αποτέλεσμα να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο .

Γιουβεντουσ Τορινο | Με goal/goal οι 3/4 τελευταίες αναμετρήσεις της τορίνο στην serie a. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Δείτε τα στιγμιότυπα του ντέρμπι della mole με τους matthijs de ligt και andrea belotti εύστοχα. Η τορίνο υποχρέωση τη γιουβέντους σε δεύτερη διαδοχική γκέλα στο πρωτάθλημα, φεύγοντας από το τοπικό ντέρμπι με τον βαθμό της ισοπαλίας . Με κεφαλιά του ντανίλο στις καθυστερήσεις, η γιουβέντους .

Με κεφαλιά του ντανίλο στις καθυστερήσεις, η γιουβέντους . Κι αφού η τορίνο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, η γιουβέντους ανέβηκε, έριξε προειδοποιητική βολή με τον ραμπιό (11΄) και στο πρώτο της κόρνερ . Η τορίνο υποχρέωση τη γιουβέντους σε δεύτερη διαδοχική γκέλα στο πρωτάθλημα, φεύγοντας από το τοπικό ντέρμπι με τον βαθμό της ισοπαλίας . Δείτε τα στιγμιότυπα του ντέρμπι della mole με τους matthijs de ligt και andrea belotti εύστοχα. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

LIVE: ΠÎ'Σ Î
LIVE: ΠÎ'Σ Î"ιάννινα - Î'ΕΚ (16η αγωνιστική, Superleague) from fws.gr. Pour plus d'informations visitez le site web.
Η τορίνο υποχρέωση τη γιουβέντους σε δεύτερη διαδοχική γκέλα στο πρωτάθλημα, φεύγοντας από το τοπικό ντέρμπι με τον βαθμό της ισοπαλίας . Κι αφού η τορίνο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, η γιουβέντους ανέβηκε, έριξε προειδοποιητική βολή με τον ραμπιό (11΄) και στο πρώτο της κόρνερ . Με κεφαλιά του ντανίλο στις καθυστερήσεις, η γιουβέντους . Δείτε τα στιγμιότυπα του ντέρμπι della mole με τους matthijs de ligt και andrea belotti εύστοχα. Οι bianconeri επέκτεισαν το αήττητο τους στη . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Με goal/goal οι 3/4 τελευταίες αναμετρήσεις της τορίνο στην serie a. Η γιουβέντους δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα της ούτε την τορίνο, με αποτέλεσμα να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο .

Κι αφού η τορίνο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, η γιουβέντους ανέβηκε, έριξε προειδοποιητική βολή με τον ραμπιό (11΄) και στο πρώτο της κόρνερ . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η τορίνο υποχρέωση τη γιουβέντους σε δεύτερη διαδοχική γκέλα στο πρωτάθλημα, φεύγοντας από το τοπικό ντέρμπι με τον βαθμό της ισοπαλίας . Η γιουβέντους δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα της ούτε την τορίνο, με αποτέλεσμα να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο . Οι bianconeri επέκτεισαν το αήττητο τους στη . Με κεφαλιά του ντανίλο στις καθυστερήσεις, η γιουβέντους . Με goal/goal οι 3/4 τελευταίες αναμετρήσεις της τορίνο στην serie a. Δείτε τα στιγμιότυπα του ντέρμπι della mole με τους matthijs de ligt και andrea belotti εύστοχα.

Με κεφαλιά του ντανίλο στις καθυστερήσεις, η γιουβέντους . Οι bianconeri επέκτεισαν το αήττητο τους στη . Κι αφού η τορίνο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, η γιουβέντους ανέβηκε, έριξε προειδοποιητική βολή με τον ραμπιό (11΄) και στο πρώτο της κόρνερ . Δείτε τα στιγμιότυπα του ντέρμπι della mole με τους matthijs de ligt και andrea belotti εύστοχα. Η γιουβέντους δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα της ούτε την τορίνο, με αποτέλεσμα να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο .

LIVE: ΖΟΡΙÎ' - Î'ΕΚ
LIVE: ΖΟΡΙÎ' - Î'ΕΚ from fws.gr. Pour plus d'informations visitez le site web.
Δείτε τα στιγμιότυπα του ντέρμπι della mole με τους matthijs de ligt και andrea belotti εύστοχα. Με κεφαλιά του ντανίλο στις καθυστερήσεις, η γιουβέντους . Κι αφού η τορίνο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, η γιουβέντους ανέβηκε, έριξε προειδοποιητική βολή με τον ραμπιό (11΄) και στο πρώτο της κόρνερ . Η τορίνο υποχρέωση τη γιουβέντους σε δεύτερη διαδοχική γκέλα στο πρωτάθλημα, φεύγοντας από το τοπικό ντέρμπι με τον βαθμό της ισοπαλίας . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η γιουβέντους δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα της ούτε την τορίνο, με αποτέλεσμα να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο . Με goal/goal οι 3/4 τελευταίες αναμετρήσεις της τορίνο στην serie a. Οι bianconeri επέκτεισαν το αήττητο τους στη .

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Κι αφού η τορίνο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, η γιουβέντους ανέβηκε, έριξε προειδοποιητική βολή με τον ραμπιό (11΄) και στο πρώτο της κόρνερ . Η τορίνο υποχρέωση τη γιουβέντους σε δεύτερη διαδοχική γκέλα στο πρωτάθλημα, φεύγοντας από το τοπικό ντέρμπι με τον βαθμό της ισοπαλίας . Δείτε τα στιγμιότυπα του ντέρμπι della mole με τους matthijs de ligt και andrea belotti εύστοχα. Η γιουβέντους δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα της ούτε την τορίνο, με αποτέλεσμα να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο . Οι bianconeri επέκτεισαν το αήττητο τους στη . Με κεφαλιά του ντανίλο στις καθυστερήσεις, η γιουβέντους . Με goal/goal οι 3/4 τελευταίες αναμετρήσεις της τορίνο στην serie a.

Κι αφού η τορίνο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, η γιουβέντους ανέβηκε, έριξε προειδοποιητική βολή με τον ραμπιό (11΄) και στο πρώτο της κόρνερ . Η τορίνο υποχρέωση τη γιουβέντους σε δεύτερη διαδοχική γκέλα στο πρωτάθλημα, φεύγοντας από το τοπικό ντέρμπι με τον βαθμό της ισοπαλίας . Με κεφαλιά του ντανίλο στις καθυστερήσεις, η γιουβέντους . Οι bianconeri επέκτεισαν το αήττητο τους στη . Η γιουβέντους δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα της ούτε την τορίνο, με αποτέλεσμα να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο .

ιστορικος ποδοσφαιρου: ΙΣΤΟΡΙÎ' ΤΗΣ Î
ιστορικος ποδοσφαιρου: ΙΣΤΟΡΙÎ' ΤΗΣ Î"ΙΟΥÎ'ΕΝΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙÎ' from 3.bp.blogspot.com. Pour plus d'informations visitez le site web.
Δείτε τα στιγμιότυπα του ντέρμπι della mole με τους matthijs de ligt και andrea belotti εύστοχα. Με κεφαλιά του ντανίλο στις καθυστερήσεις, η γιουβέντους . Οι bianconeri επέκτεισαν το αήττητο τους στη . Η γιουβέντους δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα της ούτε την τορίνο, με αποτέλεσμα να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο . Κι αφού η τορίνο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, η γιουβέντους ανέβηκε, έριξε προειδοποιητική βολή με τον ραμπιό (11΄) και στο πρώτο της κόρνερ . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Η τορίνο υποχρέωση τη γιουβέντους σε δεύτερη διαδοχική γκέλα στο πρωτάθλημα, φεύγοντας από το τοπικό ντέρμπι με τον βαθμό της ισοπαλίας . Με goal/goal οι 3/4 τελευταίες αναμετρήσεις της τορίνο στην serie a.

Δείτε τα στιγμιότυπα του ντέρμπι della mole με τους matthijs de ligt και andrea belotti εύστοχα. Με κεφαλιά του ντανίλο στις καθυστερήσεις, η γιουβέντους . Η τορίνο υποχρέωση τη γιουβέντους σε δεύτερη διαδοχική γκέλα στο πρωτάθλημα, φεύγοντας από το τοπικό ντέρμπι με τον βαθμό της ισοπαλίας . Οι bianconeri επέκτεισαν το αήττητο τους στη . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Κι αφού η τορίνο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, η γιουβέντους ανέβηκε, έριξε προειδοποιητική βολή με τον ραμπιό (11΄) και στο πρώτο της κόρνερ . Με goal/goal οι 3/4 τελευταίες αναμετρήσεις της τορίνο στην serie a. Η γιουβέντους δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα της ούτε την τορίνο, με αποτέλεσμα να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο .

Γιουβεντουσ Τορινο! Με κεφαλιά του ντανίλο στις καθυστερήσεις, η γιουβέντους .

No comments:

Post a Comment